Bakenden på personbilen ble brettet opp i den voldsomme påkjørselen bakfra, og det var med på å gi overlevelsesrom for kvinnen i personbilen.

Kom seg ut av bilen med mindre skader etter skrekk-krasj

Det er utrolig når man ser på bildet etter ulykken!

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Politiet kaller det et mirakel etter at en kvinne kunne rusle vekk etter å ha fått en trekkvogn på biltaket i Seattle i USA, tirsdag 16. november.

Den 46-årige kvinnen ble påkjørt bakfra av et vogntog da det ble stillestående kø på Skagit River Bridge i den amerikanske byen. Sammenstøtet var så kraftig at bakdelen på bilen ble brettet opp mot biltaket. Det var kanskje dette som reddet kvinnen, da det ga ekstra bærekraft mot den tunge Peterbilt-trekkvogna som havnet på biltaket.

- Dette er intet mindre enn et mirakel. Hun er den heldigste uheldige kvinnen: Uheldig for å ha havnet i en slik situasjon, og heldig for å ha overlevd den, sier Washington State Patrol Trooper, Rocky Oliphant, etter hendelsen til ABC News 4.

De fleste av redningspersonene som kom til ulykken var nemlig sikre på at det var en dødsulykke de kom til, men da de kom bort til bilene hørte de rop om hjelp fra bilvraket.

Etter at en bergingsbil fikk løftet fronten på trekkvogna, tok kvinnen seg ut av vraket selv, gjennom restene av vinduet på passasjersiden.

Hun klaget over smerter i ribbein og i hode, men ble betegnet som lettere skadet.

Lastebilsjåføren fikk 189 US dollar i bot for å ha kjørt for nærme bilen foran.

Trekkvogna med en semitrailer dyttet Nissan-en inn i biler som sto før den i køen, og Peterbilt-en havnet oppå personbilen.
Powered by Labrador CMS