FORHANDLERE: KNAS og Transportindustri har blitt forhandlere for HyCover i Norge. .

Nye HyCover forhandlere

SIKRING: Sikringssystemet HyCover for liftdumpere og krokløftere har fått egne forhandlere i Norge. KNAS skal selge i Sør-Norge, mens Transportindustri får ansvaret for Nord-Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det er svenske Ängsgården System AB som produserer HyCover. De har frem til nå solgt sine egne produkter i Norge. Nå satses det for en vekst også i Norge med lokal tilstedeværelse både på salg og ettermarked..

HyCover er et system som gjøre det enklere og sikrere å dra nett over containere som står på bilen. I forkant av påbygget ligger en rull hvor hele nettet eller presenningen er plassert. Denne heises hydraulisk opp slik at nettet kan trekkes bakover hele lasten uten å komme bort i hindringer. Deretter senkes rullen i front slik at nettet kan strammes opp. Alt styres med en fjernkontroll, og det finnes flere design som dekker flere typer containere.

Økt fokus

- Vi venter sterk vekst i etterspørsel av produkter som sikrere HMS, både for sjåfører og omgivelsene, sier Morten Norstrand, eier av KNAS som nå skal selge produktet til kunder sør for Trondheim.

Det er pålagt å sikre lasten, og særlig for containere som brukes til avfallskjøring kan det være både en stor utfordring og en sikkerhetsrisiko.

- Med stadig større fokus på sikkerhet for sjåføren tror jeg en langt større andel krokløftbiler må ha dette fremover, sier Gunnar Aune i Transportindustri på Fauske.

Både KNAS og Transportindustri forhandler og bygger liftdumpere fra LAXO og krokløftere fra Multilift.

Powered by Labrador CMS