Nante NT10.

Ny kinesisk gravemaskinserie til Norge

Nante NT10 er først ut i en ny serie gravemaskiner på det norske markedet. Anlegg- og landbruksspesialisten Wee.no har ansvaret for det kinesiske gravemaskinmerket Nante i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Kinesiske Jianxi Nante Construction Machinery Co. Ltd. har utviklet og eksportert et stort antall anleggsmaskiner siden oppstarten i 1980.

Nå kommer produsenten til det norske markedet igjennom maskinleverandøren Wee.no, som nå skal legge gravemaskinene i Nante-serien til sine mange varemerker.

- Har merket oss interessen

Wee.no vil i første omgang satse på seriens minstemann, Nante NT10, som er en liten gravemaskin tilpasset både privatmarkedet og bygg/anleggsbransjen.

Tekniske data NANTE NT10

Egenvekt:                   910 Kg
Motor:                        11,5 HK DIESEL 1syl
Fart:                           0-4,5 km/H

Bredde:                       900 mm
Høyde:                       1385 mm
Lengde:                       2867 mm

Bomlengde:                1480 mm
Armlengde:                 800 mm
Graverekkevidde:       2925 mm
Maks gravedybde:     1375 mm
Maks gravehøyde:     2685 mm
Maks lastehøyde:      2059 mm
Maks graveområde: 2827 mm

- Med en egenvekt på bare 910 kg er dette en liten og smidig arbeidshest. Det er stor etterspørsel etter mindre og prisgunstige gravemaskiner som ikke krever maskinførerbevis. Derfor er det naturlig at NT10 blir vår første modell fra Nante på det norske markedet. Dette er en kraftig liten maskin som har et bredt bruksområde, og vi har allerede merket oss interessen for modellen, sier maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken, i en pressemelding.

Hurtigkobling

Nante NT10 er utstyrt med en 11,5 hk, énsylindret dieselmotor og har en toppfart på 4,5 km/t. Den er utstyrt med hurtigkobling på skuffa og har en maksimal graverekkevidde på rett under tre meter. Maksimal gravedybde er på 1375 mm. Nantes NT10 koster veiledende kr. 70 000 + mva, står det i pressemeldingen.

Wee.no fortsetter med modellene NT18 på 1,9 tonn og NT50R på 5 tonn, som snart blir tilgjengelige på det norske markedet.

Utover Nantes er Wee.no importør for av traktormerket Dong Feng og hjullastergiganten RWX.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS