Illustrasjon av de nye lokalene som Naboen Bergen flytter inn i.
Illustrasjon av de nye lokalene som Naboen Bergen flytter inn i.

Naboen utvider

Veksten i utleieselskapet Naboen fortsetter og i løpet av mars 2017 flytter Naboen Bergen inn i nye lokaler i Åsane.

Publisert Sist oppdatert

- Dette blir knallbra, sier en begeistret daglig leder i Naboen Bergen, Geir Låstad.

- Størrelsen på bygget, funksjonaliteten og byggets egenart skaper en helt ny verden for oss og våre kunder. Det aller meste av aktivitetene vil i fremtiden kunne foregå innendørs, noe som faktisk er et trivselspoeng for oss i Bergens-regionen, sier han i en pressemelding.

De nye lokalene ligger bare noen steinkast fra de gamle. Tilgjengeligheten betegnes som svært god, og alt i alt vil de nye lokalene i følge Låstad være store og kjærkomne plusser for kundene.

Han opplyser at de har holdt av litt av byggets indre gemakker til Naboens kultursatsing, som har pågått som et kontinuerlig utviklingsprogram for ansatte siden 2010.

Konsernleder Nina Aasland gleder seg også over veksten i «nabolaget». Etter et svært godt fjorårsresultat samt nyetableringer i Ålesund og Trondheim, har planen lenge vært å trappe opp satsingen i Bergen.

- Konsernet vokser, utvikler seg og endrer seg. Vi ønsker å framstå moderne og kvalitetsbevisste, kundeorienterte og strukturerte. Vår visjon er å bli «Norges Beste Nabo» - og de fantastiske lokalene i Bergen vil etter all sannsynlighet hjelpe oss på veien, sier Aasland i meldingen.