På bildet fra venstre: Stig Vikeså, servicesjef Pon Equipment, Helge Opheim, salgssjef Pon Equipment, Nina Aasland, konsernsjef i Naboen AS, Jone Ølberg, forretningsutvikler, samt ansvarlig for anlegg og samferdsel i Naboen AS, Paul Moi, salgsingeniør kompaktmaskiner Rogaland Pon Equipment AS.
På bildet fra venstre: Stig Vikeså, servicesjef Pon Equipment, Helge Opheim, salgssjef Pon Equipment, Nina Aasland, konsernsjef i Naboen AS, Jone Ølberg, forretningsutvikler, samt ansvarlig for anlegg og samferdsel i Naboen AS, Paul Moi, salgsingeniør kompaktmaskiner Rogaland Pon Equipment AS.

18 nye Cat-maskiner til Naboen

Naboen Utleie med Cat i Ålesund

Publisert Sist oppdatert

Naboen Utleie satser på Pon Equipment og Caterpillar. Leveransen som Naboen Utleie nå anskaffer skal i sin helhet til deres nye avdeling i Ålesund som åpner januar 2017.

Valget av Cat-maskiner i Ålesund var ikke tilfeldig. Valget er en kombinasjon av nærhet til Pon Equipments avdeling i Ålesund og selskapets servicevilkår, står det i en nyhetsmelding sendt ut av Pon.

- Salg til utleieselskaper blir mer og mer viktig. At vi nå fikk 18 maskiner til Naboen passer veldig godt inn i vår satsing i Møre og Romsdal. Med vår avdeling i Ålesund har vi et fullt serviceapparat tilgjengelig for kunden, sier Helge Opheim, salgssjef i Pon Equipment AS.                                                                                                

- Endelig noe gult

Pon Equipment avdeling Ålesund åpnet i Breivika i august i år, etter å lenge ha sett et behov for mer tilstedeværelse i Møre og Romsdal. Avdelingen har et verksted og delelager samt servicemekanikere som dekker området.

Paul Moi, salgsingeniør kompaktmaskiner Rogaland hos Pon Equipment, har jobbet lenge med å få innpass hos Naboen og er lykkelig over at «det endelig ble noe gult i den ellers så oransje Naboen»:

- Cat-maskiner er solide maskiner som er godt egnet til utleie. Dette er maskiner som er godt etablert i markedet og godt akseptert, og derfor enkle å leie ut. Maskinene har også den siste teknologien integrert, sier Moi.

- Vi skal vokse

Naboen Utleie AS ble startet for 20 år siden av Nina og Olav Aasland, som fortsatt sitter på eiersiden i moderselskapet.

Firmaet har sitt utspring fra Stavanger, men er nå lokalisert i Stavanger, Haugesund, Bergen og Oslo. I tillegg åpnes det ny avdeling i Ålesund i januar 2017 og i Trondheim våren 2017.

- Naboen begynner å bli store, og vi ser viktigheten med et godt serviceapparat, sier Jone Ølberg, forretningsutvikler, samt ansvarlig for anlegg og samferdsel i Naboen AS.

 - Vi skal vokse og bli enda bedre, og da må vi sikre oss at vi har leverandører som kan levere i henhold til våre krav og forventinger, sier Jone.

Oversikt over Naboens maskinhandel:

2 stk. Cat 300.9D minigravere på 0,9 tonn.
2 stk. Cat 301.7D minigravere på 1,9 tonn.
2 stk. Cat 302.7D minigravere på 2,6 tonn
3 stk. Cat 305.5E2 minigravere på 3,7 tonn
3 stk. Cat 307E2 minigravere på 8 tonn
1 stk. Cat 906M kompakt hjullaster på 5.6 tonn
1 stk. Cat 313FL beltegraver på 15,5 tonn
1 stk. Cat M314FL hjulgraver på 16 tonn
1 stk. Cat CB 22B tandemvals på 2,5 tonn
2 stk. Cat CS 44B valsetog på 7 tonn
1 stk. Cat CS66B valsetog på 12,4 tonn

​Alle maskinene leveres med serviceavtale fra Pon Equipment.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS