- Vi prøver å hente ut den beste kunnskapen fra Norge og Sverige innenfor drift, vedlikehold og bygging av veger, sier Lars Reitan i Svevia.
- Vi prøver å hente ut den beste kunnskapen fra Norge og Sverige innenfor drift, vedlikehold og bygging av veger, sier Lars Reitan i Svevia.

Svevia sertifisert

- Dette er en viktig milepæl for Svevias virksomhet i Norge, sier daglig leder Lars Reitan.

Publisert Sist oppdatert

Svevia Norge AS mottok i slutten av mai miljø- og kvalitetssertifikatene i henhold til standardene ISO 14001:2015 og ISO 9001:2015, opplyser selskapet i en pressemelding.

Sertifikatene omfatter planlegging og gjennomføring av aktiviteter og oppgaver innenfor virksomhetsområdene drift og vedlikehold samt anleggsvirksomhet.

– Dette er en viktig milepæl for Svevias virksomhet i Norge, og et viktig signal til våre kunder og samarbeidspartnere at vi er blant de beste leverandørene i bransjen. Vi har arbeidet målrettet over en lang periode for å bli sertifisert, og kan med stolthet si at vi utfører våre oppdrag med fullt fokus på miljø og kvalitet, sier Lars Reitan, daglig leder for Svevia Norge AS.

Svevia Norge AS ble etablert i det norske markedet i 2011 og er spesialister på drift og vedlikehold av veier. Selskapet er et datterselskap det svenske Svevia-konsernet.

- Vi prøver å hente ut den beste kunnskapen fra Norge og Sverige innenfor drift, vedlikehold og bygging av veier. Vårt utgangspunkt er at alle prosesser kan forbedres, derfor jobber vi med kontinuerlig forbedring av vår kompetanse og leveranse innenfor rammene for kvalitet og miljø, sier Lars Reitan.