NLF-sjef Geir A. Mo har funnet det nødvendig å styrke staben i en tid der transportnæringen står overfor de største utfordringer noen sinne. Foto: Per Dagfinn Wolden

NLF styrkes i en utfordrende tid

NLF styrker arbeidet på trafikksikker, bærekraftig og ansvarlig transport.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

NLF har som kjent lansert programmet «Fair Transport» for å sikre trafikksikker, bærekraftig og ansvarlig transport ved at transportkjøpere velger og transportører leverer kvalitetstransport etter gitte kriterier.

Solide nyrekrutteringer

Programmet er godt i gang og til å videreutvikle og implementere dette har NLF ansatt Eivind Karikoski.

Karikoski har de siste ti årene ledet Transportsentralen i Asker og Bærum (TAB) og har før det solid og lang erfaring fra transportnæringen siden midten på 90-tallet. Han skal også lede TS-Forums og NLFs felles arbeid for transportsentraler og medlemmene av TS-Forum Norge. Dette innebærer også at TS-Forum Norge heretter vil ha fast tilhold på NLF kontoret i St. Olavs gate 25.

Som ny regionssjef for avdelingene i Buskerud, Vestfold og Telemark er ansatt Roy N. Wetterstad.

Han har 19 år bak seg som generalsekretær for Norges Motorsportforbund og Norges Motorsykkelforbund. Før det var han en tid i kommunikasjonsrådgivningsbransjen etter en mangfoldig politisk karriere hvor han bl.a. var stortingsrepresentant på 90-tallet.

Wetterstad tar over etter Olav Vefald som etter mange år i NLF nå går over i pensjonistenes rekker.

En styrke for NLF

- Transportnæringen står overfor sine kanskje største utfordringer noensinne gjennom bl.a. EUs mobilitetspakke og en stadig sterkere internasjonal konkurranse. Da er det viktig at NLF rekrutterer de beste personene til arbeidet med å sikre næringens rammebetingelser. Med Karikoski og Wetterstad på laget har vi rekruttert to særdeles dyktige personer med lang erfaring fra næringen, organisasjonsliv og politikk. Disse to vil være med å styrke NLFs arbeid for å sikre norske transportørers interesser i årene fremover, sier administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo.

Powered by Labrador CMS