De tre nye klokkene som markerer 50 år for Scanias V8-motorer. Fra venstre (med tilhørende bakside under hver klokke): Limited, Black og Metal.
De tre nye klokkene som markerer 50 år for Scanias V8-motorer. Fra venstre (med tilhørende bakside under hver klokke): Limited, Black og Metal.

Nye Scania-klokker

Forskjellig stil, men med samme V8-feirende elementer. Sjekk ut detaljer og priser.

Publisert

Scania har lansert tre nye klokker som markerer 50-årsjubileet til V8-motorene.

De tre klokkene er designet av Scanias utviklingsavdeling helt fra bunnen av.

De tre klokkene er:

V8 Limited Edition. Dette er en kronografisk klokke som det kun lages 500 stk. av. Nummeret skal stå på baksiden av hver klokke. Klokken har skinnreim som er svart med røde sømmer.

Knappene på klokka er inspirert av et V8-stempelhode. Viserne er i samme stil som en speedometernål. V8-merket er et hovedelement i klokka. Nede i skiven står også: Designed by Scania. På baksiden er Scania-griffen innpreget.

V8 Black Edition. Denne er mer sporty. Den har den karakteristiske røde fargen fra V8-lastebilenes utsmykking på gummireima, i tillegg til en innpreget V8-logo.

Denne har også V8 og Scania som elementer i skiven og griffen på baksiden av klokken.

V8 Metal Edition. Den tredje klokken har små V-er i metallet som omgir skiven. Det er også V-er ved innfestingen til den svarte gummireima.

Også på denne er V8 og Scania elementer i skiven og griffen på baksiden av klokken.

Alle klokkene har Epson Solar movement VS42A, sollading.

I Scanias nettbutikk selges de nye klokkene i skrivende stund for henholdsvis 545 euro (Limited) og 327 euro (Black og Metal).