Slik blir Dekkmanns nye avdeling på Sandmoen i Trondheim.
Slik blir Dekkmanns nye avdeling på Sandmoen i Trondheim.

Dekkmann åpner to nye avdelinger

Den første åpnes på Minde i Bergen allerede denne uken.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Bybildet i Bergen er i ferd med å endre seg, og vi tilpasser oss ved å flytte til et nytt og moderne lokale, sier kjedesjef i Dekkmann, Erik Frey Olsen. I februar åpnes også en ny avdeling i Trondheim.

Dekkmann har også tidligere ligget i bydelen Minde i Bergen, men flytter nå noen hundre meter til Minde Allé 39.

- Det er flere årsaker til at vi flytter og åpner en ny avdeling. Det skjer store endringer i Bergen med bybane og endring av kjøremønster. Vi ønsker å tilpasse oss dette, og flytter derfor inn i lokaler som vil være bedre for både kundene og oss, sier Erik Frey Olsen.

Bilverksted

Dekkmann Minde er ikke bare en dekkforhandler, men har også dekkhotell og et fullverdig bilverksted.

Kjedesjef i Dekkmann, Erik Frey Olsen. Foto: Dekkmann
Kjedesjef i Dekkmann, Erik Frey Olsen. Foto: Dekkmann

- Med de nye lokalene øker vi kapasiteten, med mulighet for flere nye kunder, samtidig som vi vil gi kundene en bedre kundeopplevelse. Dessuten blir arbeidsforholdene også bedre for avdelingsleder Arild Stendalen og alle de dyktige ansatte som arbeider der. Denne uken er det åpningsuke hos dekkforhandleren med gode tilbud og servering av kake.

Også nyåpning i Trondheim

I februar 2020 blir det åpning av ny Dekkmann-avdeling på Sandmoen i Trondheim.

- I Trondheim Syd har vi hatt tre Dekkmann-avdelinger svært nære hverandre, beliggende på Tiller, Torgård og Sandmoen. Det har vært kostnadskrevende. Nå bygger vi helt nytt og samlokaliserer alle tre avdelingene under et og samme tak. I februar åpner vi en ny og stor forhandler på Sandmoen, og vil med dette i tillegg også gi kundene et bedre tilbud i moderne lokaler, sier Frey Olsen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS