På Lindeberg har Bulk Infrastructure bygget opp en stor logistikkpark, som nå begynner å bli full.

Bulder Verksted flytter inn i Bulk Park Lindeberg

Den landsdekkende merkeuavhengige verkstedskjeden Bulder Verksted AS som betjener alle typer tunge og lette kjøretøy samt anleggsmaskiner er i vekst og trenger større og nye lokaler.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Selskapets avdeling på Berger flytter derfor inn i nytt bygg på Bulk Infrastructure sitt nye lager og logistikkområde, Bulk Park Lindeberg, langs E6 mellom Oslo og Gardermoen.

- Vi er et selskap i vekst, både når det gjelder volum og lønnsomhet, noe som gjør at vi trenger større og moderne verksteder for å betjene alle våre kundegrupper på en enda bedre måte. Vi ser derfor frem til å kunne flytte inn i helt nye lokaler på Lindeberg som i tillegg har en veldig sentral og god beliggenhet og derfor er lett tilgjengelig for våre kunder, sier Konsernsjef Roger Langhelle i Bulder Verksted AS.

- Vi er godt tilfredse med løsningen som Bulk skal levere til oss. Nå blir det spennende å jobbe videre med dette, fra første spadetak til ferdig bygg er i full drift, sier Langhelle i en nyhetsmelding fra Bulk Infrastructure Group.

Bulk Park Lindeberg er et av Bulk Infrastructures prestisjeprosjekter: Her har selskapet et område på ca. 250 dekar som nå bygges ut for en rekke store bedrifter, i hovedsak innen industri og logistikk. De første selskapene som har flyttet inn til Bulks logistikkpark, er Alimenta, Hesselberg, Hydroscand og ETM Øst.

- Bulk Park Lindeberg er i dag det mest optimale industriområdet mellom Oslo og Gardermoen, sier Dag Klem i Bulk Industrial Real Estate som forventer at leiekontrakter for hele Lindeberg området tegnes i løpet av 2021.

Bulk kjøpte tomteområdet i desember 2016 og har per oktober 2020 signert seks leieavtaler med totalt ca. 40.000 kvadratmeter i leieareal.

Powered by Labrador CMS