Jan Rohde (t.v.) var strålende fornøyd med hederen. Til høyre står NFF-formann Olaf Rømcke som sto for tildelingen.
Jan Rohde (t.v.) var strålende fornøyd med hederen. Til høyre står NFF-formann Olaf Rømcke som sto for tildelingen.

Jan Rohde ble æresmedlem

Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk gjorde Jan Rohde til æresmedlem av foreningen.

Publisert

NFF-formann sa dette om Rohde før han ble kalt opp på scenen ved tildelingen som skjedde på Fjellsprengningsdagen i Oslo:

- Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk er helt avhengig av at medlemmene våre bidrar med frivillig innsats på nesten alt vi gjør. Det gjelder ved utarbeidelse av våre publikasjoner, som bidragsyter i diverse komiteer og utvalg, som foredragsholder eller som sjauer eller standpersonell ved ulike anledninger.

Det er noen ildsjeler som utmerker seg ved å bidra på nesten samtlige av disse aktivitetene gjennom mange år. Årets utnevnelse av æresmedlem gjelder en kandidat som kan krysse av på samtlige av punktene som er nevnt. Kandidaten har vært en av dem som har vært aktiv deltaker i internasjonal komité gjennom en årrekke, han er titt og ofte å se som foredragsholder på våre kurs og konferanser, han har levert artikler til flere publikasjoner og han har sittet i ulike redaksjonskomiteer.

Han har i tillegg ledet en av arbeidsgruppene i International Tunnelling Association på vegne av det norske miljøet. Når vi i tillegg vet at hans kone også har bidratt i dugnadsarbeid for NFF uten å ha noe som helst med bransjen å gjøre, bortsett fra å være gift med en svært ivrig NFF-er, - da skjønner man at engasjementet er litt utover det vanlige.

Han er videre kjent som vitseforteller og forsanger gjennom mange år. Da er det vel ikke lenger noen stor overraskelse at det Jan Rohde vi ønsker velkommen inn som æresmedlem i foreningen. Velkommen opp på podiet, Jan.

Powered by Labrador CMS