SATSER: Daglig leder i Kiesel Norge AS Claus Leite (t.v.) sammen med Vestlands-selger Helge Kleven på standen selskapet delte med Nasta AS og Haugsland AS.

Kiesel satser i vest

KIESEL NORGE: Med kontorer hos servicepartner Haugsland AS, er Kiesel Norge AS klare for å ta nye steg på Vestlandet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Kiesel Norge AS bruker Haugsland AS på klargjøring og service på Vestlandet, og nå har selskapet med hovedbase på Langhuset på Østlandet også leid noen kontorer i Haugslands splitter nye anlegg i Sandnes.

- Vi vil øke mer på Vestlandet, men da trenger vi tilstedeværelse og ikke bare dekke det fra Østlandet. Vi må ha egne folk på plass her, sier daglig leder Claus Leite.

Han treffer AT.no på standen som Kiesel delte sammen med Nasta AS og nettopp Haugsland AS på MEFA Stavanger. Haugsland AS er servicepartner for begge de to maskinforhandlerne, og også Nastas selger har kontor hos Haugsland.

God start

Kiesel Norge har ansatt Helge Kleven som selger i vest. Han kommer fra MAN, og fikk en knallstart i sin nye jobb. Etter kort tid solgte han en Fuchs 350 (37 tonn) med saks, klype og magnet til Stena i Bergen.

- Det er en veldig god start. Mange selgere kan bruke år før de lander avtale om en slik kombimaskin, sier Claus Leite og nikker mot sin nye Vestlands-selger Helge Kleven.

MEFA Stavanger-messen var viktig for Kiesel for nettopp å benytte anledningen til å treffe kunder og potensielle nye kunder fra Vestlandet.

Powered by Labrador CMS