Eierne Ola Bjørn Haugsland (t.v.) og Kjartan Olsgård i Haugsland AS er på plass på MEFA Stavanger i helgen.

Nytt kjempeanlegg for Haugsland

HAUGSLAND: Haugsland AS har flyttet inn i et nytt kjempeanlegg i Sandnes.

Publisert Sist oppdatert

Service-, salgs- og verkstedselskapet som er tett tilknyttet Nasta AS og Kiesel Norge AS (Hitachi, Bell, Fuchs, bl.a.), har bygget et nytt praktbygg i Fosseikveien som de nå har flyttet inn i.

Bygget er på 1150 m2 i grunnflate, og deler av bygget er i flere etasjer.

- Det nye bygget er satt opp på grunn av behov for større lager og verksted, og ikke minst for å ha et samlingspunkt for kunder, sier daglig leder Ola Bjørn Haugsland.

Eid, leid og bygget før

Han sier selskapet som stadig vokser innen service- og verkstedtjenester i anleggsbransjen, har både eid, leid og bygget tidligere. Det nye bygget er nøye planlagt, og konstruert for å ha et sted å utvikle bedriften videre i.

Haugsland påpeker at også lokasjonen er god med tanke på å komme nærmere mange av kundene til selskapet.

Haugsland AS har flyttet inn i et nytt kjempeanlegg i Sandnes. Eierne Ola Bjørn Haugsland (t.v.) og Kjartan Olsgård foran det nye bygget som er satt opp i Fosseikveien i Sandnes.

I bygget er det butikk, lager, kontorer, vaskeplass, sveisehall og verksted. Det er lagt vannboren varme i både butikk, verkstedhallene og på lageret for å skape et godt og lunt miljø. I tillegg har selskapet fått bygget et eksternt kaldt lager på 450 m2. Her skal hovedsakelig nytt utstyr plasseres i påvente av levering.

24 ansatte

- Vi er stolte av bygget og svært godt fornøyd med resultatet. Budsjettet sprakk med én million kroner, men det bør være innafor med tanke på alle prisøkninger som har vært det siste året, sier Haugsland.

Selskapet har 24 ansatte, og de fleste vil ha base ved det nye anlegget, men fem er også tilknyttet Aksdal-avdelingen nord for Stavanger.

- Vi er stadig på jakt etter flinke og selvgående mekanikere, både i servicevogn og inne på verksted, legger Haugsland til.

På MEFA

Haugsland AS er selvsagt på plass på anleggsmessen MEFA Stavanger som blir arrangert nærmest på deres hjemmebane, på Forus Travbane.

Her deler de stand med Nasta AS som selskapet, som tidligere nevnt, jobber svært tett med og for. Selskapet har samme type samarbeid også med Kiesel Norge AS.

Powered by Labrador CMS