Recover AS har kjøpt JTR Gruppen AS

Blir enda større innen vann, avløp og miljøtekniske tjenester i Norge.

Publisert

Recover AS har gjennomført kjøpet av selskapet JTR Gruppen AS. Selskapet er en ledende aktør for spesialtjenester innen vann og avløp i sin region. JTR Gruppen har rundt 35 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 80 millioner kroner. Selskapet har hovedkontor på Nærbø i Rogaland, og har avdelinger i Haugesund, Egersund og Flekkefjord.

I januar 2021 kjøpte Recover TT-Teknikk AS, som er en av landets største aktører innen rørfornying, rørinspeksjon, slamsuging og høytrykksspyling. Oppkjøpet av JTR Gruppen er et videre steg i Recovers strategi om å styrke seg innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Norge. JTR Gruppen AS vil bli drevet videre under eget navn og merkevare, som et datterselskap av Recover Norge.

23 oppkjøp

Da Recover ble kjøpt av EQT i 2020, kunngjorde selskapet at det skulle vokse videre både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp. Dette kjøpet er et ledd i denne strategien. Recover er i dag markedsleder i Norden innen skadesanering og har i alt, inkludert dette oppkjøpet, gjennomført 23 nordiske oppkjøp siden 2015.

- Gjennom oppkjøpet av JTR styrker vi oss markant også innen vann- og avløpstekniske tjenester i Norge. JTR er ledende leverandør i sin region innen sine tjenester og er en del av et marked som er i vekst i Norge. JTR har levert fine resultater siden oppstarten, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, solid HSE-kultur og fornøyde kunder, sier administrerende direktør i Recover Norge, Vegar Kristoffersen.

Gleder seg til å samarbeide

JTR har siden starten i 2014 hatt en jevn vekst på bakgrunn av både organisk vekst og egne oppkjøp.

- For en tid siden startet vi en prosess for å finne en samarbeidspartner som kunne være med å utvikle selskapet videre. Med Recover har vi oppnådd dette, og får tilgang til et bredere kompetansemiljø og kan utveksle erfaringer på tvers av konsernet. Først og fremst TT-Teknikk og de andre selskapene i Recover Norge, men også i resten av Norden. Vi ser alle frem til å bli et selskap i Recover-gruppen, sier daglig leder, Thomas Austbø i JTR.

- Vi gleder oss også til å få JTRs ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover. De har en sunn bedriftskultur, vist god vekst og har lang erfaring og en solid posisjon i sitt markedsområde. Vi ser frem til å jobbe sammen med dyktige kollegaer i JTR med mål om å vokse og utvikle oss videre i et spennende marked, både lokalt og nasjonalt, sier Rune Kristiansen, daglig leder i TT-Teknikk AS.

Powered by Labrador CMS