TUNNEL: Bildet viser lossing av solide Hodapp-dører som skal benyttes i tunnel. Foto: Hodapp GmbH

«Tyske dører med norsk sjel»

HODAPP I NORGE: I juni etablerte den tyske tunneldør- og portprodusenten Hodapp GmbH & Co filial i Holmestrand Norge med Eveline Müller som daglig leder.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

FILIAL: Eveline Müller leder den norske Hodapp-avdelingen som er etablert i Holmestrand.

Med et glimt i øyet sier Müller at selskapet vil erobre det norske markedet med et vikingsverd som er smidd av engasjement, åpenhet og kundeservice.

Tunnel

Hodapp produserer dører og porter i stål og har høy kompetanse og lang erfaring i det internasjonale markedet. Dører og porter kan benyttes i tunneler, kraftverk, på flyplasser, i messehaller eller på sykehus hvor det er streng krav til sikkerhet. Det norske markedet er spesielt interessant for Hodapp, understreker Eveline Müller.

- Hvorfor?

- Norge er selve tunnellandet, og vi har gjennomført vellykkede prosjekter i det som regnes som det ultimate tunnelarbeidet. I 2015 ble det levert tunneldører til Dovre- og Vestfoldbanen, i 2018 rømningsdører for Ryfast-prosjektet i Hundvåg og Ryfylketunnelen i Vestland og i august i år ble en Hodapp-dør installert i demotunnelen i Ganddal.

Lang fartstid

- Med våre produkter og spesialkompetanse tilbyr Hopapp tunneldører og porter med høy kvalitet og funksjonalitet. Selskapet har 75 års kompetanse og fagkunnskap, og nå i jubileumsåret jobber 220 ansatte i vårt 35.000 m2 store produksjonsanlegg i Achern i Sør-Tyskland. Grunnleggeren Eugen Hodapp grunnla et verksted for metallarbeider i huset i hjembyen Achern og ved jubileet er 4. generasjon i startgropen for å gå inn i firmaet, sier Eveline Müller.

Powered by Labrador CMS