Hele organisasjonen i forlaget Bjørgu AS, utgiver av Anlegg&Transport, har sett frem til denne dagen. Her ved påtroppende redaktør Klaus Eriksen (f.v), redaktør Bjørn E. Eriksen og salgssjef Kenneth Johnsen.
Hele organisasjonen i forlaget Bjørgu AS, utgiver av Anlegg&Transport, har sett frem til denne dagen. Her ved påtroppende redaktør Klaus Eriksen (f.v), redaktør Bjørn E. Eriksen og salgssjef Kenneth Johnsen.

Anlegg&Transport lanserer nettutgave

Anlegg- og transportbransjen har fått sitt eget nyhetsnettsted! Onsdag 15. august ble AT.no lansert.

Ferske nyheter. Spreke intervjuer. Nylanseringer. Nytt om navn. Analyser.

Dette blir hovedingrediensene på AT.no.

- Anlegg- og transportnæringen er dynamisk som få andre bransjer, og her skjer det noe hver dag! Vi har alltid fulgt utviklingen med argusøyne, forskjellen er at nå venter vi ikke til deadline med å skrive om nyhetene. Vi håper leserne våre vil gjøre AT.no til en del av sine daglige leservaner, sier redaktør Bjørn E. Eriksen

Større muligheter

- Når Norges ledende fagblad innen anlegg- og transport lanseres på webplattformen er selvfølgelig forventningene høye, både redaksjonelt og kommersielt. Muligheten til å profilere seg på nye måter og mot enda større målgrupper er både spennende og utfordrende. Vi skal søke å holde oss fullt oppdatert på nye medier og bistå våre kunder med å utnytte dette maksimalt, sier salgssjef Kenneth Johnsen.

På åpningsdagen 15. august kunne leserne studere ferske kvartalsresultater i Veidekke, lese intervjuer med både Geir A. Mo og Erik Engelien, oppdatere seg på siste nytt i grensekrangelen mellom Norge og Sverige, sette seg inn i maskinsalget i 2012, sjekke hvem som har byttet jobb siden sist og se video med MB Citan og MacGyver! Blant mye annet.

I tillegg til Anlegg&Transport

- AT.no kommer i tillegg til Anlegg&Transport, ikke i stedet for. Det gode reportasjestoffet og de tunge, faglige artiklene som har kjennetegnet A&T siden lanseringen i 1984, hører fortsatt hjemme i bladet. Men nå blir ventetiden mellom hver utgave «kortet ned» med nyheter på nettet, sier påtroppende redaktør for A&T og AT.no, Klaus Eriksen.

- Anlegg&Transport kombinert med at.no er nå en heldekkende markedskanal både på papir, internett og mobil, sier Johnsen!

Velkommen til AT.no!

 

Forsiden nå