Daglig leder Per Gunnar Holmgren (t.v.) og selger Lars Thomas Kihle, Anleggsgruppen AS, får om få dager de første Bergmann-dumperne til sitt anlegg i Lier

Bergmann til Anleggsgruppen

Anleggsgruppen AS i Lier (Buskerud) er blitt eneimportør av Bergmann-dumpere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Anleggsgruppen er glad for å kunne utvide produktporteføljen med Bergmann. Vi forventer stor interesse fra eksisterende og nye kunder når de første maskinene har ankommet Norge i løpet av noen dager, sier daglig leder Per Gunnar Holmgren i Anleggsgruppen AS.

Anleggsgruppen starter salget med lanseringen av den nye generasjonen dumpere med lastekapasitet fra 500-25.000 kg. Produktspekteret omfatter syv modeller på hjul og en beltedumper. Den hjulgående modellen 3012 (lasteevne 12 tonn) kan leveres med hvite skilt (godkjent for vei). 3012-modellen og beltemodellen 4010 med 10 tonns lastekapasitet, kan begge leveres med standard dumperkasse, svingbar eller avtagbar kasse og brøytefeste med ekstra hydraulikk.

Begge modellene leveres med en rekke nyutviklede hyttefunksjoner og 180° vendbar førerplass, noe som skal gi fremragende oversikt fra førerplass. Støynivå i hytta er også betydelig redusert i den nye dumper-generasjonen. 5025 er den største Bergmann-dumperen (vekt 19,2 tonn) med lastekapasitet på 25 tonn.

H&H Maskin AS, Moss, har tidligere vært importør av de tyske dumperne.

 

Powered by Labrador CMS