Robert Kvesetberg i Entrack Norge kunne for første gang stille ut de finske Robi-hammerne.
Robert Kvesetberg i Entrack Norge kunne for første gang stille ut de finske Robi-hammerne.

Entrack glad for ny avtale

Entrack Norge AS har hatt mye delesalg og servicejobber på New Holland Kobelco-maskiner det siste året. Nå har A-K maskiner as tatt over agenturet på New Holland, og Robert Kvesetberg i Entrack Norge ser kun positivt på den nye avtalen.

Da Anlegg&Transport møtte Kvesetberg på Vei og Anlegg, hadde det ikke vært kontakt mellom Entrack Norge og A-K maskiner angående et mulig samarbeid. Om det blir samarbeid eller ikke i fremtiden, er én sak, men Kvesetberg ser meget positivt på at det nå er en importør av New Holland i Norge.

- Det er svært positivt. Dersom det ikke finnes en importør, vil maskinmerket etter hvert dø ut, sier Kvesetberg.

Han innrømmer at det har vært meget hektisk det siste året for å tilby hjelp til eierne av New Holland Kobelco-maskiner. Kvesetberg sier også at Entrack Norge vil fortsette å tilby deler og service til New Holland Kobelco-maskiner, uavhengig om det blir et formelt samarbeid med A-K maskiner eller ikke.

Robi-agenturet

På Vei og Anlegg hadde Kvesetberg flere produkter han har stor suksess med, og andre han har store forventninger til.

Camoplast gummibelter for gravemaskiner opp til 14 tonn, har utviklet seg til å bli en bestselger for Entrack. Disse selges med garanti opptil 2500 timer, eller 30 måneder. Han legger til at beltene normalt bør ha en levetid på 3000-5000 timer.

- Reklamasjon på disse beltene har ikke vært tema, og siden 1996 har vi solgt noen tusen belter, opplyser Kvesetberg som legger til at Entrack kun tar toppmodellene til Camoplast inn til Norge.

På standen til Entrack var det også satt av plass til norgesdebutanten Robi. Den finske produsenten av hammere og diverse gripe-, sikte og knuseutstyr representeres av Entrack i Norge. På standen fant vi Robi-hammeren EH140 og sikte/sorteringsskuffen MM062, men innendørs i Exporama-hallene viste Ramtech (produsenten av Robi-produktene) et bredere sortiment.

Forsiden nå