Lastebilgeneral Geir A. Mo har startet valgkampen.
Lastebilgeneral Geir A. Mo har startet valgkampen.

Har valgkampstrategien klar

  - Vi forventer like klar tale fra opposisjonen som vi har fått fra Arnstad, poengterer adm. direktør Geir A. Mo i NLF.

Norges Lastebileier-Forbund (NLF) har sendt brev til ni politiske partier og ber om svar på hvordan de stiller seg til økt kontroll og strengere tolkning av kabotasjeregelverket.

Valget

- NLF skal sammenligne svarene og lage en oversikt som skal brukes i ulike sammenhenger i forbindelse med Stortingsvalget til høsten. I tirsdagens møte sa samferdselsminister Marit Arnstad klart fra hvor hun og regjeringen står i kabotasjesaken. Det blir spennende å se hvor de øvrige partiene står, spesielt de som hittil har vært vage i spørsmål knyttet til lastebilnæringen, sier Geir A. Mo.

Ros til Arnstad

Han er svært glad for at samferdselsministeren langt på vei møter NLFs krav.

- Dette har vi arbeidet hardt og målbevisst for både overfor regjeringen og EU-kommisjonen i Brussel. Det er grunn for oss til å feire nok en viktig seier, men det er ingen grunn til å hvile. Nå skal vi sørge for at samferdselsministerens utspill ikke forblir prat og løfter, men etterfølges av konkrete handlinger og innstramminger. Noe av det første vi nå forventer er en rask økning av kontrollinstansen ved grensen, sier Mo.

Han understreker at NLF skal bruke valgkampen til å få løftet frem viktige saker for lastebilnæringen.

Forsiden nå