Den danske transportgiganten DSV posisjonerer seg i likhet med Bring og PostNord på det skandinaviske transportmarkedet, og har inngått avtale om å overta samtlige aksjer i Ontime Logistics.

Kjøper Ontime Logistics

DSV har inngått avtale om overtakelse av selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Selskapene har besluttet å holde salgssummen hemmelig. Før avtalen er helt i boks må visse forhold klargjøres, i pressemeldingen henvises det blant annet til at overtakelsen må godkjennelse av relevante konkurransemyndigheter.

Ontime Logistics har 220 ansatte og totalt 15 avdelingskontorer i Skandinavia. De har åtte avdelinger i Norge, fem i Sverige og to i Danmark. DSV-ledelsen peker på at særlig den norske delen av virksomheten er attraktiv sett fra DSVs side.

- Oppkjøpet av Ontime Logistics AS bidrar til å styrke vår sterke posisjon i det nordiske veitransport-markedet. I tillegg har Ontime en sterk posisjon på det norske innenlandsmarkedet, noe vi ser som en attraktiv fordel som vil forbedre servicetilbudet til både eksisterende og nye kunder, kommenterer DSV-topp Jens Bjørn Andersen i børsmeldingen.

Powered by Labrador CMS