Kramer Allrad 650 er ny i Norge. Maskinen klarer nyttelast på 1750 kg.
Kramer Allrad 650 er ny i Norge. Maskinen klarer nyttelast på 1750 kg.

Kramer Allrad-nyhet

H&H Maskin hadde rundt 40 maskiner på standen på Hellerudsletta. Blant disse var 3,8-tonns hjullasternyheten Kramer Allrad 650.

Maskinen leveres med skuffekapasitet fra 0,65-1,1 m3, motoreffekt på 35kW/48hk, maks tippelast på 2340 kg og nyttelast på 1750 kg. Det siste punktet er viktig for mange.

- Denne maskinen er ny i Norge og erstatter modellen 280. Den er blitt litt større og tyngre for å kunne håndtere paller på 1750 kg. Det er en trend at pallene blir større og tyngre, sier Tom Erik Huuse i H&H Maskin.

Huuse sier denne maskinen er godt tilpasset anleggsgartnernes behov, blant annet med opptil 30 km/h hastighet for transport på vei.

Alt av Yanmar

Som en del av 100-årsjubileet til Yanmar fikk H&H Maskin stille ut alt den japanske maskinprodusenten har av modeller. På Yanmars regning vel og merke. Tre lastebiler kom fra Frankrike til Hellerudsletta med små gravere og dumpere. Spesielt hyggelig var det for H&H Maskin at den nye Yanmar beltegående dumperen med svingbar kasse var med i lasten. Denne er utviklet etter sterkt ønske fra Norge, men det var lenge usikkert om den skulle sendes fra Intermat-utstillingen i Paris til Norge.

- Det er moro endelig å ha en 2,5-tonns dumper med svingkasse. Det er mange som har sett på den her. Vi kan levere den etter sommeren. Det vil også være mulig å bygge om dumpere som er levert tidligere til å få svingkasse, sier Huuse.

Forsiden nå