Det var god stemning og mange som fikk mat på kranselaget.
Det var god stemning og mange som fikk mat på kranselaget. (Foto: Eivind Olsen)

Kranselag på Nordseter skole

Onsdag 13. juni var det feiring av tett tak på Nordseter skole. Undervisningsbygg stilte med assorterte pølser, burgere og salat – til stor fornøyelse for bygningsarbeiderne.

Ungdomsskolebygget på Nordseter skole er under totalrehabilitering og skal stå ferdig til skolestart i 2019. Onsdag kunne de feire at taket på skolen er tett.

- Rehabiliteringsprosjektet på Nordseter er unikt på mange måter, blant annet fordi det er første totalrehabilitering i Undervisningsbygg som skal oppnå nNEB - nesten nullenergibygg. Det er enda bedre enn passivhus, sier prosjektleder i Undervisningsbygg, Eivind Olsen.

Han takket alle for svært god innsats så langt i prosjektet.

- Takk for god innsats så langt, spesielt innsatsen som ble gjort etter påske for å få striglet bygget til den standarden på orden og ryddighet som vi ser nå. Det er viktig for sikkerheten og for å trives på jobb, sier prosjektleder Eivind Olsen.

Godt samarbeid med entreprenør

Olsen er også veldig fornøyd med Generalentrenør JI Bygg.

- De er løsningsorienterte og samarbeider godt med oss, sier han.

Nordseter skole er det første rehabiliteringsprosjektet som skal få solceller i fasaden, i tillegg til solceller på taket. Det er også boret energibrønner nesten 400 meter ned i bakken og lagt en varmepumpe med propan som kuldemedie, med veldig lav GWP (Global Warming Potential).

Nordseter er også første skole ut til å bruke påhengsfasaden Curtain-wall.

- Alle disse momentene gjør prosjektet unikt og veldig utfordrende og spennende å jobbe med, sier en fornøyd Olsen.

Når rehabiliteringen av ungdomsskolebygget er ferdig, blir Nordseter skole, sammen med nybygget som ble ferdig i 2014, en av de største i Oslo med ca 1200 elever.

Forsiden nå