Fra venstre: Jostein Susort (Ettermarkedssjef FKRA), Jon Magne Torsteinbø (Salgssjef Traktor og redskap FKRA), Hallvard Vikeså (Direktør maskin FKRA), Erik Sollerud (Daglig leder PE), Jarle Kleppan (Salgsdirektør PE), Ole-Petter Holene (Servicedirektør PE).

Ny Felleskjøpet-avtale for Pon

Pon Equipment har nå inngått avtale med Felleskjøpet Rogaland Agder SA (FKRA) for salg av Cat kompaktmaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Avtalen er tilsvarende den som ble inngått med Felleskjøpet Agri i januar. Avtalen trer i kraft 1. september. Avtalen er jobbet frem av daglig leder, Erik Sollerud i Pon Equipment og direktør for maskindivisjonen, Hallvard Vikeså i Felleskjøpet Rogaland Agder.

Salg sør og sørvest

FKRA har med sine maskinsentre i Haugesund, Klepp og Kristiansand, i tillegg til verksted på Varhaug og Årdal opparbeidet seg en sterk posisjon innenfor landbruket i dette området.

Samvirket vil fungere som en betydelig forsterkning av Pon Equipments egen salgsorganisasjon og med sine 12 maskinselgere forventes betydelig økning i salget av Cat kompaktmaskiner inn imot landbruk og landbruksentreprenører. FKRA skal også utføre service på disse maskinene, skriver Pon Equipment i en pressemelding.

- John Deere og Cat er de beste

- Samarbeidet med Felleskjøpet Agri har allerede båret frukter, og flere salg av kompaktmaskiner er gjennomført og maskiner levert. Jeg er derfor veldig glad for å ha inngått denne avtalen med FKRA, sier Sollerud.

- For kunder innen landbruk er ofte traktor primærmaskinen og anleggsmaskiner sekundærmaskiner, og vi tror at med posisjonen som FK har med John Deere traktorer og Cat anleggsmaskiner vil denne kundegruppen få det beste av det beste både når det gjelder både maskiner og service.

Omsetter for 2,8 milliarder

FKRA er importør av landbruksutstyr, og har et stort utvalg av produkter til vei, anlegg, park, industri og idrettsanlegg. Årlig total omsetning i konsernet FKRA er på ca. 2,8 milliarder, med en omsetning i maskindivisjonen på godt og vel 900 millioner i 2015.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS