Inge Espeland foran en av sine biler.

Posten Norge kjøper Espeland Transport

Posten Norge kjøper Espeland Transport i Alvdal. Selskapet har rundt 60 ansatte og 50 biler, som nå blir en del av Bring.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Espeland Transport på Alvdal i Hedmark er eid og ledet av Inge Espeland som har bygget opp selskapet siden 1995. Selskapet tilbyr generell langtransport i tillegg til bulktransport.

- Espeland Transport er et solid selskap med et godt tilbud til kundene. Dette kompletterer dagens virksomhet i Bring og styrker vår posisjon i Hedmark. Vårt kjøp av selskapet vil gi positive effekter for kunder av både Espeland Transport og Bring, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Alle ansatte fortsetter i Bring etter oppkjøpet og Inge Espeland skal også fortsette som leder av selskapet, skriver Posten Norge i en pressemelding.

- Bring er en riktig industriell aktør for videre utvikling av Espeland Transport - både geografisk og strategisk. Våre kunder, med mange års relasjoner, vil nyte godt av at selskapet får en nasjonal aktør i ryggen. Dette vil gi våre kunder et langt større og bredere tilbud enn hva vi har hatt mulighet til å tilby i dag. I tillegg vil Espeland Transport kunne muliggjøre videre vekstambisjoner i større grad. Espelands nærmere 30 års historikk vil sikre viktige arbeidsplasser og kontinuitet i selskapet, sier Inge Espeland i meldingen.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning fra Konkurransetilsynet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS