Workplace Oo» på Storo/Nydalen i Oslo.
Workplace Oo» på Storo/Nydalen i Oslo.

Helsedirektoratet i nytt bygg

Skanska CDN inngår tiårig leiekontrakt med Helsedirektoratet i nytt kontorbygg.

Publisert Sist oppdatert

Skanska Commercial Development Norway AS har inngått en tiårig leiekontrakt med Helsedirektoratet for leie av kontorlokaler i Workplace Oo i Vitaminveien 4 i Oslo. Innflytting er planlagt høsten 2018.

- Vi har signert leiekontrakt med Helsedirektoratet på 11.165 kvadratmeter i vårt prosjekt Workplace Oo, sier Sabine Bartler, Utleiesjef i Skanska Commercial Development Norway.

Nybygget er prosjektert til å bli et «effektivt, fleksibelt og miljøsmart kontorbygg». Nybygget skal miljøsertifiseres etter Breeam Excellent, og er på til sammen 24.117 kvadtameter. Eiendommen har en utleiegrad på 46 prosent.

Byggingen av kontorprosjektet Workplace Oo startet opp i januar 2017.

- Da vi gikk ut med nyheten om dette prosjektet i november i fjor, var vi sikre på at timingen var riktig i forhold til markedet, og at prosjektet vil bidra til en positiv utvikling av Storo, sier Bartler.

Seniormegler Ketil Ervik i DnB Næringsmegling, som bistår Skanska CDN i utleiearbeidet, kan bekrefte at prosjektet er godt mottatt av markedet, og at de arbeider med flere potensielle leietakere.

- Det er spennende å få lov til å arbeide tett i samarbeid med Skanska, som både er utvikler, byggherre / utleier og entreprenør på prosjektet, sier Ervik.