BedrijfsautoRAI 2015 var en suksess, ifølge arrangøren. Men 2017-utgaven er avlyst fordi flere lastebilprodusenter i Europa har opplyst at de ikke stiller på messen.
BedrijfsautoRAI 2015 var en suksess, ifølge arrangøren. Men 2017-utgaven er avlyst fordi flere lastebilprodusenter i Europa har opplyst at de ikke stiller på messen.

Avlyser lastebilmesse

Etter å ha diskutert med utstillingskomiteen har RAI Amsterdam B.V. og RAI Association besluttet å avlyse transportmessen BedrijfsautoRAI 2017.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for at 2015-utgaven var en stor suksess, har flere store lastebilprodusenter informert om at de ikke vil delta på 2017-messen. Dette skriver BedrijfsautoRAI i en pressemelding.

Produsentenes avgjørelse har stor innflytelse på hvor vellykket arrangementet kan bli.

De siste utgavene av BedrijftsautoRAI har hatt fire grunnsegmenter; lastebiler, varebiler, spesialkjøretøy og deler/tilbehør. Lastebilprodusentene har de største standene og tiltrekker flest besøkende.

- Tradisjonelt er lastebilmerkene drivkraften bak utstillingen, sier Ids Boersma, daglig leder for RAI Exhibitions.

- Besøkende forventer å se alle de store europeiske lastebilmerkene på vår utstilling. Dessverre har flere indikert at de ikke vil delta, noe som undergraver hovedpoenget med arrangementet. Vi har prøvd å få dette til, men vi har ikke klart å få lastebilprosusentene til å ombestemme seg.

RAI Association opplyser at det kan bli en messe med påbygg og karosseri i 2017 som en erstatning for den avlyste messen.

RAI Association representerer interessene til 500 produsenter og importører av biler og lastebiler, tilhengere og semi-tilhengere, karosserier og spesielle biler, motorsykler og scootere, mopeder og sykler i Nederland. Organisasjonen.

RAI utstillings- og konferansesenter i Amsterdam holder mange messer hvert år.