Perkins med ny hjemmeside

Motorprodusenten Perkins har nå lansert en helt ny hjemmeside som gir kunder og andre interesserte enkelt og rask tilgang på de nyeste informasjoner om motorer, deler og service.

Publisert Sist oppdatert

Hjemmesiden er lagt opp slik at søket etter informasjon skjer på en logisk og intuitiv måte. Med mer enn 300 undersider er det fokusert på å gi kunder informasjoner når de trenger det og på det media man har for hånden. En av fordelene med www.perkins.com er at hjemmesiden tilpasser seg skjermen den vises på. Dermed får man en god opplevelse enten man sitter ved en PC, benytter nettbrett eller går inn via mobiltelefonen når man befinner seg ute i felten.

Den engelskbaserte motorprodusenten er en av verdens ledende når det gjelder diesel- og gassdrevne motorer innenfor effektområdet 5 til 2800 hk med fabrikker i Europa, Amerika og Asia. Motorene produseres for industrielt bruk inklusive anleggs-, landbruks- og materialhåndteringsmaskiner, strømproduksjon og for maritimt bruk.

Etablert i 1932

Perkins daterer sin historie tilbake til 1932 da Frank Perkins og Charles Chapman etablerte selskapet i Peterborough i England. De valgte å satse på dieselmotoren som fortsatt var på et tidlig stadium i sin utvikling, men som de anså hadde et stort potensial for videreutvikling. I dag er det selvsagt ingen tvil om at de gjorde et riktig valg.