Vinn drømmegrillen

I AT.no setter vi pris på våre trofaste lesere, og gir nå alle en mulighet til å vinne grill og grillutstyr for 10.000 kroner fra Landmann.

Publisert Sist oppdatert

OBS: Konkurransen er nå avsluttet

Grillsesongen er rett rundt hjørnet, og vi har akkurat de du trenger for å imponere venner og kjente i sommer, nemlig en eksklusiv gassgrill fra vår samarbeidspartner Landmann.

Vi snakker om en Avalon PTS 4.1. Dette er virkelig en drømmegrill. Gassgrillen har alt utstyr du trenger for å lykkes med matlagingen. Grillflate i støpejern og sidebrenner gir mange matlagingsmuligheter.

Les alt om grillen her.

Alt du trenger å gjøre for å være med i kampen om grillen er å fylle inn navn, adresse, telefonnummer og epost i skjemaet nedenfor, samt å like Anlegg&Transport på Facebook.

Vi trekker ut en heldig vinner som vinner grillen samt en lang rekke ekstrautstyr. Samlet har grill og utstyr en total verd i på rundt 10.000 kroner. Vinneren trekkes mandag 20. april.

OBS: Konkurransen er nå avsluttet

 

 

Prøveabonnementet gjelder tre fritt tilsendte utgaver av Anlegg&Transport. Abonnementet blir blir IKKE automatisk fornyet, så du trenger ikke huske på å avbestille dersom du ikke vil ha flere blader.

grillfyr.jpgBli sommerens store grillkonge!Dette er ekstrautstyret som vinneren får: