Nytt navn og ny logo: Hamas blir Hamatec.
Nytt navn og ny logo: Hamas blir Hamatec.

Kunne ikke lenger hete Hamas

Da selskapet skulle satse internasjonalt, var ikke navnet lenger det beste.

Publisert Sist oppdatert

AS Hamas har i mer enn 25 år levert kvalitetsprodukter til det norske industri- og offshoremarkedet.

- Dessverre har den politiske situasjonen i verden gjort det nødvendig for oss å endre navnet på firmaet. Fra 1. januar 2015 vil AS Hamatec være en realitet. Vår satsning i et internasjonalt marked har også gjort at navneskiftet ble nødvendig, skriver selskapet i en pressemelding.

Årsaken er selvfølgelig navnelikheten til den omstridte palestinske organisasjonen Hamas, som av mange sees på som en terroristorganisasjon, selv om Hamas i 2006 vant et demokratisk valg i Palestina og fikk flertall i det palestinske parlamentet.

- AS Hamatec har som mål å fortsette den gode veksten vi har hatt de siste årene. Salgs- og markedsressursen som ble ansatt i 2013 har allerede knyttet mange nye kunder til bedriten. Markedene i Nord-Norge har fått ekstra oppmerksomhet fra oss nå i 2014. Vi ser også at antall leveranser utenfor Norge øker, noe som gjør at vi ser svært positivt på 2015.

Flere og flere av våre kunder ser nye og spennende bruksområder for polyesterprodukter. Med vår fleksible produksjon og dyktige medarbeidere løser vi, sammen med kundene, de utfordringer som kommer.