Nytt dekk lanseres på Arctic Entrepreneur på Gardermoen. Foto: Concinental
Nytt dekk lanseres på Arctic Entrepreneur på Gardermoen. Foto: Concinental

Verdens-premiere på anleggsdekk i Norge

Publisert

Continental lanserer sin nye Earthmover-dekkportefølje sammen med Dekkmann på anleggsmessen Arctic Entrepreneur på Gardermoen 23.-25. januar.

Besøkende får sjansen til å se den nye dekkserien på standen til Continental og Dekkmann. Alle radialdekk i den nye Earthmover-dekkserien kommer som intelligente dekk.

- De er integrerte dekk som konstant overvåker dekktrykket så vel som dekktemperaturen. Informasjonen kan overføres til ContiPressureCheck-systemet i sanntid. Med det intelligente dekket baner vi vei til neste servicenivå med fokus på kundens dekkøkonomi, sier produktsjef Torleiv Haukenes hos Dekkmann i en pressemelding.

Motstandsdyktig

I tillegg til å være motstandsdyktig mot stikk og skjærskader skal dekket også gi brukerne et høyt timeantall i drift, ha en høy grad av fremkommelighet på sleipt underlag, samt være komfortabelt for den som er maskinfører.

- Continental`s dekk EM-Master et utviklet for å møte disse kravene, som vi vet kundene setter til et premium anleggsdekk. Continental EM-Master finnes i utvalgte nøkkeldimensjoner i både E3/L3 og E4/L4 utførelse, forklarer Haukenes.

Trykk og temperatur

Alle Continental Radial Anleggsdekk kommer standard med egen sensor innebygd i dekket for overvåkning av lufttrykket. Med systemet ContinentalPressureCheck kan man til enhver tid følge med både på lufttrykk og temperatur i dekket.

Ved et tap av luft, og ved for høy temperatur vil systemet gi deg et varsel, enten i form av lyd og lyssignal fra skjermen montert i førerhuset eller i form av en SMS om man er lenket opp mot systemet ContiConnect for sin flåte.

- En nøkkelregel er at 10% undertrykk over tid kan ta bort opp til 30% av dekkets levetid. 30% av dekkets levetid konvertert til penger blir fort omfattende. Selve sensoren som leser trykk og temperatur i dekket er standard i alle våre radial anleggsdekk. ContiPressureCheck lagerføres i Norge, forteller Haukenes.

Powered by Labrador CMS