Prosjektutvikler Carl Inge Wathne og prosjektleder Heather Bergsland.
Prosjektutvikler Carl Inge Wathne og prosjektleder Heather Bergsland.

Skal utrede Folkebadet Stavanger

- Svømmeanlegg er faglig spennende, sier Heather Bergsland, prosjektleder i Rambøll.

Publisert

- I tillegg gir det en ekstra dimensjon at arbeidet vårt potensielt vil tilføre økt folkehelse og mye glede for brukerne.

Oppdaget, for Stavanger kommune, består av å utvikle kalkyler for drifts- og byggekostnader inkludert usikkerhetsanalyser for flere alternative løsninger, samt en vurdering av folkehelsegevinst. I samarbeid med Deloitte skal også inntekter beregnes.

Lokal kunnskap med erfaringer fra Folkebadets tidligere faser, i tillegg til spesialkompetanse fra Rambøll Danmark og Rambøll Management Consulting, bidro til å vinne oppdraget.

Rambølls Stavanger-kontor har god erfaring fra svømmeanlegg. I fjor gjenåpnet Gamlingen, et helårs utendørsbadeanlegg, der Rambøll bidro med prosjekteringsledelse, alle tekniske fag og landskapsarkitektur. Her var også spesialister på svømmeanlegg fra Rambøll i Danmark involvert.

- Etablering av Folkebadet og 50-meters basseng i Stavanger har vært diskutert i lang tid. Rambøll har vært en part i dette prosjektet de fem siste årene og vi er glad for at Deloitte velger Rambøll som samarbeidspartner igjen, sier Bergsland.

Oppdraget er for Deloitte og frist for ferdigstillelse er 15. mars.