Det var god stemning og mange som fikk mat på kranselaget.
Det var god stemning og mange som fikk mat på kranselaget.

Kranselag på Nordseter skole

Onsdag 13. juni var det feiring av tett tak på Nordseter skole. Undervisningsbygg stilte med assorterte pølser, burgere og salat – til stor fornøyelse for bygningsarbeiderne.

Publisert

Ungdomsskolebygget på Nordseter skole er under totalrehabilitering og skal stå ferdig til skolestart i 2019. Onsdag kunne de feire at taket på skolen er tett.

- Rehabiliteringsprosjektet på Nordseter er unikt på mange måter, blant annet fordi det er første totalrehabilitering i Undervisningsbygg som skal oppnå nNEB - nesten nullenergibygg. Det er enda bedre enn passivhus, sier prosjektleder i Undervisningsbygg, Eivind Olsen.

Han takket alle for svært god innsats så langt i prosjektet.

- Takk for god innsats så langt, spesielt innsatsen som ble gjort etter påske for å få striglet bygget til den standarden på orden og ryddighet som vi ser nå. Det er viktig for sikkerheten og for å trives på jobb, sier prosjektleder Eivind Olsen.

Godt samarbeid med entreprenør

Olsen er også veldig fornøyd med Generalentrenør JI Bygg.

- De er løsningsorienterte og samarbeider godt med oss, sier han.

Nordseter skole er det første rehabiliteringsprosjektet som skal få solceller i fasaden, i tillegg til solceller på taket. Det er også boret energibrønner nesten 400 meter ned i bakken og lagt en varmepumpe med propan som kuldemedie, med veldig lav GWP (Global Warming Potential).

Nordseter er også første skole ut til å bruke påhengsfasaden Curtain-wall.

- Alle disse momentene gjør prosjektet unikt og veldig utfordrende og spennende å jobbe med, sier en fornøyd Olsen.

Når rehabiliteringen av ungdomsskolebygget er ferdig, blir Nordseter skole, sammen med nybygget som ble ferdig i 2014, en av de største i Oslo med ca 1200 elever.