IGJEN: Hiab arrangerte sin første egen messe i fjor. I slutten av august gjentar de det.

Hiab skal ha åpne dager

Hiab gjør som i fjor og arrangerer sin egen messe i slutten av august.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Også denne gang vil de ha messen på sitt eget anlegg på Hagan ved Gjelleråsen nord for Oslo.

Der vil de vise frem hele sin produktrekke i tillegg til å ha mange tekniske seminarer og muligheter til kunnskapspåfyll.

- Vi har sett at det er et behov for å vise frem produktene våre. Derfor bestemte vi oss for å arrangere en messe selv, sier Robert Johansen i Hiab.

To demobiler

Hiab har nå to demobiler i Norge. Den nyeste er en Volvo med en 63 tonnmeters Hiab kran på. Denne bilen er også den første som er bygget med Hiabs egne hjelperamme Frameworks bygget i Norge.

VIDEO: Slik presenterer Hiab VM i krankjøring

I tillegg skal de vise frem en Scania Next Generation med kombinasjonen 21-tonns krokløft og 23-tonnmeters kranen Hiab 232.

VR-BRILLE: Tømmerkranen HighVision har ikke den tradisjonelle hytta og har erstattet den med VR-briller.

Også tømmerkranen HighVision, hvor det tradisjonelle førerhuset er erstattet med VR-briller, blir mulig å ta i nærmere øyesyn. Også bakløfterne fra Z-pro og Moxlet trucker blir det mulig å se og prøve.

Konkurranse

For de med et konkurranse-gen i seg er det også muligheter. Hiab arrangerer World Crane Competion (WCC). Under messen 30. og 31. august vil den norske finalen bli avholdt. Den norske vinneren blir dermed kvalifisert til verdensfinalen som går av stabelen under IAA i Hannover i slutten av september.

Og skulle sulten ta overhånd etter å ha fått mange inntrykk av nytt utstyr, vil det være både god mat og drikke å finne i bakgården hos Hiab på Hagan disse dagene.

Powered by Labrador CMS