Grethe Bergly, ny konsernsjef i Multiconsult ASA.
Grethe Bergly, ny konsernsjef i Multiconsult ASA.

Bergly ny konsernsjef i Multiconsult ASA

Publisert

Styret i Multiconsult ASA har utnevnt Grethe Bergly som ny konsernsjef for selskapet fra 1. mars 2019.

- Vi er glade for å kunngjøre Grethe som ny konsernsjef for Multiconsult-konsernet. Med hennes erfaring, kompetanse og lederegenskaper vil hun gjøre et positiv bidrag til den videre utviklingen av Multiconsult i tråd med konsernets strategi, sier Bård Mikkelsen, styreleder i Multiconsult ASA.

Grethe Bergly ble ansatt i Multiconsult i 2002 og har innehatt en rekke ledende posisjonerer i selskapet. Hun var også i en kortere periode fungerende leder for selskapet.

- Jeg ser frem mot å ta fatt på utfordringen med å lede Multiconsult og er takknemlig for den tilliten styret har gitt meg. Multiconsult har et solid fundament i kompetente medarbeidere og høy anseelse blant våre kunder. Sammen med resten av konsernledelsen vil jeg ta fatt på oppgaven med å utvikle selskapet og gjenopprette et bærekraftig og lønnsomt fundament for selskapet, sier Grethe Bergly.

Fungerende konsernsjef Lars Opsahl vil gå tilbake til stillingen som konsernsjef Regioner Norge fra 1. mars.

- Styret vil takke Lars for at han sa seg villig å påta seg rollen som fungerende konsernsjef. Et solid selskap har ledere som står opp når det er nødvendig, og Lars har til det fulle vist at Multiconsult har slike ledere, sier Mikkelsen.