Ski Panorama.
Ski Panorama.

Skal bygge 150 leiligheter i Ski sentrum

Usbl har gått inn som partner i boligprosjektet Ski Panorama i Akershus, i samarbeid med blant andre Eiendomsplan.

Publisert

Med det har Usbl både sikret seg en eierandel i prosjektet, samt forretningsførsel og forkjøpsrett for Usbl’s medlemmer.

Ski Panorama har en sentral beliggenhet, med kort avstand til Ski sentrum og en 11 minutters reisetid til Oslo sentrum når Follobanen er ferdigstilt.

Området er foreslått lagt inn som prioritert utbyggingsområde i kommuneplanen, og skal nå område- og detaljreguleres.

Tomta består i dag av åtte eneboliger innenfor et areal på totalt 9,3 dekar. Det er Eiendomsplan som er prosjektinitiator og har koordinert kjøpet av eiendommene, som ligger i Hagelundveien og Skorhaugveien, ca 300 meter fra Ski storsenter.

- Vi er glade for at vi kan være med på å utvikle nye flotte leiligheter så sentralt i Ski til våre medlemmer. Dette er et spennende område som er populært, og vi er overbevist om at etterspørselen vil fortsette å stige, spesielt når ny Follobane står klar i 2022. Jeg ser frem til å kunne tilby disse leilighetene til våre medlemmer og håper de blir like begeistret over dette prosjektet som det vi er, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl.

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Laget har over 100.000 medlemmer og forvalter 1600 borettslag og sameier over hele Østlandet.