NCC asfalterer 20 km fylkesvei for Hovden Hytteservice

Arbeidet vil på det meste kreve 15 semilastebiler for transport av asfalten.

På oppdrag for Hovden Hytteservice skal NCC asfaltere fylkesvei 41 Treungen – Vrådal i Nissedal kommune, Telemark.

Veistrekningen er under utbedring og i løpet av året skal NCC Industry legge rundt 24.000 tonn asfalt på den 20 kilometer lange veistrekningen langs Nissedalsvannet.

– Vi har allerede startet opp med en liten del av jobben nå rett før påske og vil for fullt dra i gang arbeidet utover i april. Samarbeidet med Hovden Hytteservice har fungert svært godt og vi forventer å holde god og sikker fremdrift i prosjektet frem til ferdigstillelse, sier Knut Halfdansen, area manager i NCC Industry.

Etter planen skal all asfaltering i prosjektet være gjennomført i løpet av året. Veistrekningen er stengt i forbindelse med utbedringen.

NCC vil hente asfalt fra NCCs asfaltfabrikk i Lidalen utenfor Notodden og i tillegg til et asfaltlag på seks personer, vil arbeidet på det meste kreve 15 semilastebiler for transport av asfalten.

– Logistikk står sentralt i et asfaltprosjekt. Det krever god samhandling i hele prosessen fra asfaltproduksjon, transport og utlegging. Vi har dyktige folk i alle ledd, så vi forventer en svært så smidig gjennomføring, avslutter area manager Knut Halfdansen.

Kontrakten ordreregistreres i første kvartal 2023 i forretningsområdet NCC Industry.

Powered by Labrador CMS