INOVAPRO: Selskapet utvider sitt område fra Rogaland til også å representere Agder.

Nye Kubota-forhandlere i nord og sør

Nellemann Machinery har inngått avtaler med nye forhandlere i både sør og i nord.

Publisert

I Agder har Kubota-forhandleren (for traktorer og landbruksutstyr) inngått en utvidet avtale med Inovapro AS. Samarbeidet omtales som en del av ekspansjonsstrategien og en økende interesse for traktormerket i fylket, heter det i en pressemelding fra Nellemann Machinery.

FORNØYD: Daglig leder Kjetil Nilsson i Nellemann Machinery er glad for tilskuddene i forhandlernettverket.

– Vi merker en økende interesse i markedet for Kubota som er kjente for sin uslåelige japanske driftssikker- og allsidighet. Avtalen betyr at vårt markedsområde nå blir Rogaland og Agder, hvor vi vil ha sterkt fokus på både salg og ettermarked, sier Ådne Skrettingland i Inovapro.

– Vi har samarbeidet med Inovapro siden 2021 om hele vårt produktspekter. Samarbeidet har fungert utmerket, og vi ser derfor frem til at de skal hjelpe oss med å befeste Kubota sin posisjon ytterligere i både Agder og Rogaland. Avtalen er en del av vår utvidelsesstrategi, sier leder Kjetil Nilsson i Nellemann Machinery.

Troms og Finnmark

Også for Troms og Finnmark har Nellemann Machinery nyheter å komme med. Nord Maskinforretning AS er ny forhandler for området, og Nilsson uttrykker stor glede over dette.

– Med Nord Maskinforretning som Kubota-forhandler i Troms- og Finnmark fortsetter vi jobben med å tilgjengeliggjøre Kubota til kvalitetsbevisste bønder og anleggsarbeidere i hele landet, sier han.

– Timingen er perfekt. I midten av april flytter vi inn i nye moderne lokaler strategisk plassert langs E6 i Nordreisa i Nord-Troms. Hvilket gjør oss ytterligere posisjonert og tilgjengelige for kunder i hele fylket, sier daglig leder Sigbjørn Hansen i Nord Maskinforretning.

Hansen påpeker at selskapet har flere merkevarer de representerer, og med også Kubota på plass føler han at kundene innen både anlegg og landbruk får stort utvalg av produkter hos Nord Maskinforretning.

Powered by Labrador CMS