Riwal Norge har hovedkontor i Hellenveien i Gjerdrum (Viken).
Riwal Norge har hovedkontor i Hellenveien i Gjerdrum (Viken).

Riwal Norge: Blir offisiell forhandler av JLG i Norge

- Dette er noe vi har ønsket oss i mange år, opplyses det fra Riwal Norge AS.

Publisert

- JLG Industries, produsent av løfteplattformer og teleskoptrucker, gleder seg over å kunngjøre at Riwal er blitt utnevnt til selskapets distributør for Norge.

Dette står det i en pressemelding, sendt ut 7. april som er undertegnet av Xenia Kolijn, mediekontakt for Europa hos JLG Industries.

Karel Huijser, visepresident og daglig leder i JLG for EMEAIR-regionen sier i pressemeldingen:

- Vi er svært glade for å kunne utvide partnerskapet vårt med Riwal i Norge. Tilstedeværelsen deres i landet og kunnskapen deres om markedet vil bidra til å sørge for ytterligere vekst av produktene og tjenestene våre i regionen.

Som distributør for regionen, skal Riwal være ansvarlig for salg, markedsføring, opplæring og ettersalgstjenester for hele utvalget av JLG-løfteplattformer. Riwal vil betjene kunder slik som utleiefirmaer, så vel som sluttbrukere innen bygg og anlegg, produksjon og logistikk.

26-årig samarbeid

- I fjor feiret Riwal og JLG at det var 25 år siden Riwal ble en offisiell JLG-distributør. Dette langvarige partnerskapet har resultert i at vi har en omfattende erfaring med JLG-merket i maskinparken vår for utleie. Denne forhandlervirksomheten har gjort det mulig for oss å bli en av lederne innen AWP-utstyr i Nederland, Polen, Kasakhstan og landene på Balkan. Våre høyt motiverte team i de nordiske landene vil kunne få til en betydelig utvikling av den lokale virksomheten i tilknytning til tilgangsutstyr. Potensialet er stort, siden kjøp av nytt utstyr i tillegg til kjøp av tradisjonelt brukt utstyr blir stadig vanligere, sier Pedro Torres, adm.direktør i Riwal, i pressemeldingen som er sendt ut av Riwal og JLG i fellesskap.

Riwal Holding Group ble grunnlagt i 1968, har hovedkontor i Nederland, og er en internasjonal spesialist innen utleie og salg av løfteplattformer, teleskoptrucker og strømaggregater. Riwal har over 2500 ansatte og har virksomhet i over 70 land.

Liftgruppen: - Vi fortsetter som før

Brubakken Holding-eide Liftgruppen AS er importør og forhandler av JLG-lifter i dag.

Da AT.no tar kontakt med selskapet, får vi opplyst at det ikke er noen forandring i avtalen med JLG. Man skal fortsette som før med import og distribusjon av JLG-lifter i Norge.

- Pressemeldingen fra Riwal har vi ikke noen kommentar til, sier avdelingsleder Arne Jørgensen hos Liftgruppen.