Slik blir det nye veganlegget på Vinstra. 60 døgnhvilplasser for vogntog er etterlengtet. Anlegget åpner sammen med nye E6.

Etterlengtet døgnhvileplass

60 døgnhvilplasser for vogntog sammen med et veiserviceanlegg med alle fasiliteter bygges på Vinstra. Grunnarbeidene er i full gang – anlegget åpner sammen med nye E6.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Ambisjonen er at Vinstra vegpark skal bli Norges flotteste vegserviceanlegg når det åpner, sier prosjektleder for E6 i Statens vegvesen  Øyvind Moshagen.

Det blir mange tilbud å velge på når Vinstra vegpark åpner. Statoil skal drive bensinstasjon, sammen med et helt ny kafé og nytt serveringskonsept. Det skal også bygges nytt hotell, kro og fasiliteter for langtransportsjåfører.

Også Norges Lastebileierforbund (NLF) har vært med i planleggingen av anlegget. Deres oppgave har vært å kvalitetssikre fasilitetene for de som har veien som arbeidsplass.

Det er Statens vegvesen som skal etablere infrastrukturen og drifte anleggene for tungtrafikken. Statoil skal stå for bensinstasjonen, mens Utstillingsplassen Eiendom AS skal drive hotell, kro og ha ansvaret for fasilitetene for tungbilsjåførene.

Grunnarbeidene er godt i gang på Vinstra. Her kommer snart det Statens vegvesen tror blir landets flotteste vegserviceanlegg.
Powered by Labrador CMS