Iveco viste frem SL-versjonen med den nye hytta på anleggsbilen X-Way (Foto: Torbjørn Eriksen)
For å feire 125 års jubileet til Renault har de laget en spesialutgave av T-serien som produseres i kun 125 eksemplarer i Europa. Bilen er lakkert i fargene til Berliet-logoen som dannet grunnlaget for dagens Renault lastebiler ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Lyon er kjent som verdens matby, og her avholdes verdensmesterskapet i kokkekunst Bocuse d'Or, oppkalt etter Paul Bocuse som grunnla konkurransen. Han var en av de mest kjente franske kokkene og hadde sin tre stjernes Michelin-restaurant i byen. En Actros, dekorert til ære for Boscuse, var utstilt foran inngangen til gallamiddagen, hvor Truck of the Year 2020 ble utdelt (til Actros). ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Scania fortsetter å feire V8-jubileet og hadde et lekkert eksemplar stående på standen. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Hos MAN fant vi denne lekre TGX 640 Black Lion bilen. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Journalister fikk en liten smakebit på DAFs CF electric. Bilen er nå satt i salg i Nederland, Belgia og deler av Tyskland. (Foto: Torbjørn Eriksen)
God gammel årgang fra Renault. En TYPE II fra 1923. Bilen har en 2,2 liters 4-sylindret motor og en toppfart på 65 km/t. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Gass er i vinden i Frankrike og en ny Actros NGT var godt besøkt. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Selvsagt var også en eActros på plass. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
DAF XF 530 FT med HVO kan spare inntil 90% CO2-utslipp. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
8x4 DAF CF med FAW chassis og tridem og tandem-drift. Bakerste aksel er styrbar. Teknisk vekt på kombinasjonen er 44-tonn. Denne kombinasjonen leveres også på XF. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Volvo FL electric var selvfølgelig på plass. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
"Stjerna" på Volvo-standen var denne FH 460 LNG-bilen. ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Volvo FH I-save ( Foto: Torbjørn Eriksen)
Renault er aktive innen motorsport, og selvfølgelig er det trekkvogner fra merket som farter rundt fra bane til bane med de noe mer sporty bilene. (Foto: Torbjørn Eriksen)
Berliet GBH 280, 1975 modell, 6x4. Utstyrt med en 6-sylindret Berliet turbomotor på 12 liter og 280 hk. (Foto: Torbjørn Eriksen)
På utlån fra Renault Classic's-samlingen. Estafette ble introdusert i 1959. Bilen hadde forhjulsdrift, noe som gjorde at varerommet hadde lavt og flatt gulv, liten svingradius og med skyvedør. Den ble raskt populær. Totalt ble det produsert 533.000 eksemplarer av Estafette før produksjonen ble avsluttet i 1980. (Foto: Torbjørn Eriksen)
Renault T High Le Centaure på utsiden av messehallen (Foto: Torbjørn Eriksen)

Lastebilglimt fra Solutrans

Lyon (AT.no): Det var selvsagt en hel rekke med skinnende nye lastebiler hos de ulike produsentene under Solutrans.

Her har vi samlet et knippe av de mange, og flotte, lastebilene vi så på vår rundtur på messen som ble arrangert i Lyon i november.

Solutrans er en fransk messe som arrangeres annenhvert år, og er den største nyttekjøretøymessen i Europa det året den holdes. Alle de store produsentene pleier å være på plass, og i tillegg selvfølgelig en rekke underleverandører og påbyggere.

Klikk deg gjennom bildekarusellen i toppen av artikkelen for å se noen «godbiler».

Forsiden nå