Tellefsdal + Eiksenteret = sant

Tellefsdal + Eiksenteret = sant

Eiksenteret blir foretrukne forhandlere for Tellefsdals V-ploger, U-ploger og diagonalploger med plogfester samt feiemaskiner.

Eiksenteret er allerede en stor forhandler av Tellefsdal sine produkter til traktorer. Den nye avtalen innebærer at Tellefsdal spisser sin markedsføring og bidrar til mer produktopplæring gjennom Eik-kjeden.

Eik-kjeden er valgt av flere årsaker. Det er lange tradisjoner for samarbeid mellom Tellefsdal og Eik-kjeden. Eik-kjeden er også den kjeden som, ifølge Tellefsdal, har vist størst progresjon i salg og service av Tellefsdal-produkter gjennom en årrekke, og er den desidert største kjedeforhandleren hos Tellefsdal.     

Lang tradisjon

I år kan Tellefsdal feire 80-årsjubileum, da P. Tellefsdal AS ble stiftet på Fiane i Gjerstad kommune allerede i 1933. I dag er de en av landets ledende produsenter av produkter for snørydding både for traktor, lastebil og anleggsmaskiner.

Fra 1. juli 2013 vil Eik-kjeden være hovedforhandler for alt av feiemaskiner, og snøryddingsutstyr med tilhørende plogfester.

Eik-kjeden har 56 utsalgssteder med ca. 400 personer til å ta seg av både salg og service. Eikmaskin hadde i 2012 en omsetning på 972 mill. kroner.

Landsdekkende salg og service

Tellefsdal har allerede i dag flere servicepunkter og delelagre. De vil nå bli forsterket gjennom avtalen med den landsdekkende Eik-kjeden. Eiksenteret vil dekke en stor del av markedet med sitt salgs- og servicepersonell. Forhandlerne har allerede begynt å øke sin produktkompetanse frem mot sesongen i høst og vinter, opplyses det fra Eik-kjeden.

For å presentere Tellefsdals produkter for Eiksenterets kunder vil det i tiden fremover bli arrangert kundekvelder på Eiksenteret i regi av Eik-kjeden og Tellefsdal.

Forsiden nå