Lintho Steinmiljø utvider stadig belegningsstein-arealene.
Lintho Steinmiljø utvider stadig belegningsstein-arealene.

Tidenes største for Lintho

Lintho Steinmiljø har inngått tidenes største avtale for industridekker av belegningsstein.

På oppdrag for Ågotnes Næringspark AS skal Lintho opparbeide betydelige arealer med belegningsstein ved CCB-basen på Ågotnes utenfor Bergen.

Offshore

Coast Center Base (CCB) er hovedbase for forsyningsaktivitetene til petroleumsfeltene i Tampen-området i Nordsjøen som omfatter Statfjord, Gullfaks, Veslefrikk, Troll, Huldra og Kvitebjørn.

Ågotnes Næringspark eies av Coast Center Base og Ågotnes Industripark.

Godt kjent

- Vi har tidligere lagt større arealer belegningsstein ved CCBs anlegg på Kollsnes i Øygarden og på Helgelandbase i Sandnessjøen. CCB er derfor godt kjent med kvaliteten til industridekker av belegningsstein, og det er svært hyggelig at valget igjen faller på dette produktet når de nå utvider bruksarealene på CCB på Ågotnes, sier daglig leder Stina Lintho i Lintho Steinmiljø.

Avtalen er todelt og innebærer en leveranse på ca. 40.000 m2 i 2013 med opsjon for tilsvarende arealer i 2014. I tillegg foreligger et rammetilbud for eventuell oppgradering av eksisterende områder inne på CCB-basen i 2013 og 2014. I samlet verdi er dette den klart største belegningssteinsavtalen som er skrevet i Norge så langt, sier Lintho.

Forsiden nå