Med Uno-X nye nettside kan du få oversikt over alt du trenger å vite om olje til din bil eller maskin.
Med Uno-X nye nettside kan du få oversikt over alt du trenger å vite om olje til din bil eller maskin.

Tilbyr digitale smøreskjemaer

Smøreskjema for 80.000 biler og anleggsmaskiner blir tilgjengelig over alt.

 

Har du noen gang stått foran utvalget av motoroljer på bensinstasjonen og lurt på hvilken olje du bør putte i bilen din? Pølseselgeren bak disken kan garantert ikke hjelpe deg. Men det kan den nye mobilnettsiden til Uno-X Smøreolje.

På siden finner du over 80.000 smøreskjemaer til alt fra personbiler via vare- og lastebiler til anleggsmaskiner. Du kan enkelt taste inn ditt registreringsnummer eller modell og få beskjed om hvilken olje du bør kjøpe, og hvor ofte den bør skiftes og en rekke annen nyttig informasjon.

- Vi føler at dette er mer på å gjøre hverdagen enklere for folk, forteller markedssjef i Uno-X Smøreolje Eirik Strømnes til AT.no.

Uno-X Smøreolje får årlig rundt 10.000 oppringninger og ambisjonen er at den nye nettsiden skal redusere antall henvendelser og dermed gjøre driften mer effektiv, både for kunde og selskapet. Dette blir en fullstendig digitalisering av hele virksomheten til Uno-X Smøreolje, og besparelsen kan bli flere millioner kroner på mer effektiv drift.

- Produktinformasjon, sikkerhetsdatablad, oppdatert informasjon, kontoutskrifter og liknende må i dag spesifiseres og sendes på mail, i tillegg til at ca. 70 prosent av kundene bestiller varer ved å ringe inn til kundeservice. Alt dette kan nå gjøres og hentes i mobilen. Skulle en ønske papirutskrift så sendes informasjonen bare til nærmeste pc og printer, sier Strømnes.

Det er ikke laget en egen app, men et nettsted tilpasset dagens smartelefoner.

Nye, integrerte QR-koder skal bistå bil- og transportkunder i 'å hjelpe seg selv': Når de står på utsalgssted og skal velge motoroljer fra Texaco, skanner en bare QR-koden på produkthyllen. Eventuelt kan man selvsagt lagre nettstedet som bokmerke. Da kommer bildet av en nummerplate opp, deretter tastes registreringsnummeret på kjøretøyet, og umiddelbart vises hvilken motorolje som egner seg best.

Forsiden nå