Denne vibratoren for krokløftarm følger bilen og ikke containeren. Løsningen ble vist på MaskinExpo i Stockholm.

Vibrator på krokløftarmen

Exero har utviklet en vibrator for montering direkte på krokløftarmen for å løsne masser som sitter fast i containerne.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Lars Hellgren fra Exero viste selve vibratorenheten på Vei og Anlegg i mai, men på MaskinExpo i Stockholm nylig viste selskapet enheten montert på bil.

Hellgren sier interessen var stor og at de solgte flere vibratorer under messedagene i Stockholm.

- Det er veldig synd vi ikke fikk til å være på TransportMessa i Norge, men messen kolliderte med Midtsommar Afton i Sverige. Denne dagen er som julaften for oss svensker, sier Hellgren.

Følger bil og ikke container

Lars Hellgren hadde med seg selve vibratorenheten til Vei og Anlegg i mai, men da ikke montert på krokløftarmen. Han viste denne på standen til Malleus.

Fordelen med vibratoren er at den sitter på krokløftarmen. Det finnes løsninger der vibratorene festes på containerne, men dette krever selvfølgelig flere vibratorer enn om vibratoren følger kjøretøyet. Hellgren påpeker at kundene på disse produktene ofte bytter container 10 ganger på et skift.

- Dette er et produkt som sjåførene har etterspurt i mange år. Det er spesielt hydraulikken ut til vibratoren som har vært utfordrende, men med de nyeste krokløftarmene kan disse slangene eller rørene trekkes inne i bommen. Men det går å trekke dem utenpå også, noe vi viste på MaskinExpo, sier Hellgren.

Powered by Labrador CMS