Fikk tredje byggetrinn av Kringsjå studentboliger

Assemblin prosjekt Sarpsborg har skrevet kontrakt med Ove Skår AS om rørleveransen til tredje byggetrinn av Kringsjå studentboliger i Oslo. Kontrakten har en verdi på ca. 49 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Tredje byggetrinn på Kringsjå omfatter 530 studentboliger fordelt på sju nye bygg, med opsjon på et åttende bygg med 36 leiligheter. Prosjektet er på totalt 27.000 kvadratmeter BTA inkl. vaskeri, parkeringskjeller og annet kjellerareal på enkelte av byggene. Tre av byggene består av 95 treroms leiligheter (familieboliger) og fem av byggene inneholder 444 ettroms leiligheter. Utbyggingen er det tredje av total fire byggetrinn i studentbyen.

Assemblins kontrakt omfatter alle innvendige rørarbeider, inkludert varme, sanitær og sprinkler. Arbeidet med bunnledningene starter i tredje kvartal i 2022. Selve byggearbeidene skjer i perioden mars 2022 til desember 2024.

- Vi har hatt mye jobb for både totalentreprenør Ove Skår AS og byggherre Studentsamskipnaden i Oslo tidligere, og er selvfølgelig svært fornøyde med å få fornyet tillit. Med en kontraktsverdi på 49 millioner og en byggeperiode på 34 måneder er dette et av de største prosjektene vi har hatt, og et viktig bidrag til sysselsetting og kontinuitet i driften i en lang periode framover, sier avdelingssjef Lars Petter Fjeldstad i Assemblin prosjekt Sarpsborg.

Powered by Labrador CMS