Elin Johanne Kristoffersen.
Elin Johanne Kristoffersen.

Ny prosjektleder hos A. Markussen

A. Markussen AS har knyttet til seg Elin Johanne Kristoffersen (41) til nyopprettet stilling som prosjektleder.

Publisert Sist oppdatert

Hun har virkeområdet Nordland og Troms, med hovedbase i Harstad. Kristoffersen kommer fra stilling som prosjekteringsleder i Statens Vegvesen. Hun har tidligere hatt stillinger som prosjekt-, planleggingsleder og veiforvalter i samme selskap.

Elin Johanne Kristoffersen startet sin karriere i entreprenørbransjen. Hun har blant annet studert ved Universitetet på Ås og har en mastergrad i naturforvaltning. Kristoffersen har i tillegg erfaring innen prosjektering- og prosjektledelse fra flere større prosjekter i Nordland og Troms.

Et av hennes nylige referanseprosjekter for Statens Vegvesen, er utbygging av Harstadpakken.

Store utbygginger

Store utbygginger og etableringer skal finne sted i nordre Nordland og Troms. Disse utbyggingene ønsker bedriften å rigge seg for, og styret i A. Markussen AS har derfor besluttet å styrke selskapets administrasjon og prosjektledelse.

- A. Markussen er en attraktiv og sprek 40 åring i bransjen og vi er veldig glade for å ha knyttet til oss en ressurs som Kristoffersen. Hun vil bli en viktig bidragsyter i vårt lederteam, samtidig som vi rigger oss for fremtiden i regionen og landsdelen. Hennes brede erfaring og kompetanse vil bidra til å styrke vår posisjon i markedet samt håndtering av større prosjekter med offentlig byggherre, sier daglig leder Mats Jørgensen i en pressemelding.