Samarbeidskonstellasjonen i Sinochem og ABAX består av (f.v.): Yaxin, Ping, Investor, Thomas Kvifte, Director, Customized Solutions, ABAX, Zhe Li, Assistant president, Guangdong Lin An Logistic Group, Bjørn Erik Helgeland, COO ABAX, Yang Sang, Manager, Container Tank Leasing, Sinochem og Huibing Zhu, Sales manager, ABAX.

ABAX i samarbeid med Sinochem

Den kinesiske industrigiganten Sinochem har valgt teknologiselskapet ABAX som leverandør av telematikkløsninger til sin flåte av tankbiler og tungmaskineri.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Kina er et viktig marked for oss og vi er stolte av at Sinochem har valgt ABAX som leverandør og samarbeidspartner. Denne avtalen er en viktig strategisk milepæl for oss, og bidrar i stor grad til å styrke vår posisjon i det kinesiske markedet, sier Petter Quinsgaard, CEO i ABAX Group.

Den treårige avtalen betyr at ABAX kan se frem mot å levere opp til 40.000 abonnenter årlig til Sinochem. ABAX ser i tillegg avtalen som en viktig plattform for å kunne fortsette å drive den teknologiske innovasjonen innen telematikkindustrien.

Strekker teknologiske grenser

- Bedre partner for ABAX enn Sinochem er vanskelig å finne når det gjelder å strekke de teknologiske grensene innen vår industri. En fantastisk mulighet og nå er det opp til oss å fortsatt levere varene hva gjelder, teknologi, produkt og tjenester ved hjelp av våre dyktige medarbeidere, sier Bjørn Erik Helgeland, COO i ABAX Group.

ABAX åpnet opp det kinesiske markedet i juli 2016 og har plassert kontoret for ABAX China Ltd. i Nantong City, Jiangsu. I desember 2016 annonserte selskapet strategisk partnerskap med telegiganten China Mobile.

- For ABAX beviser dette at vår teknologi og programvareløsninger er av høyeste kvalitet. Vårt fokus fremover blir å levere førsteklasses service for vår nye kunde, sier adm. direktør i ABAX Kina, Anfinn Hammer Feng.

Solid fotfeste

ABAX AS, som eies av Norvestor Equity AS, er Europas raskest voksende selskap innen telematikk industrien, og en stor aktør innen salg og utvikling av elektroniske kjørebøker for yrkes- og privatbiler, i tillegg utvikler ABAX selv hard- og software for ordrehåndteringssystemer, flåtestyring og sporing av maskiner og utstyr. ABAX har 350 ansatte og avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Nederland, Polen og Kina. Selskapets hovedkontor ligger i Larvik.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS