Redline Int Thermo holder til på Lierstranda utenfor Drammen.
Redline Int Thermo holder til på Lierstranda utenfor Drammen.

Redline Int Thermo AS er konkurs

Transportselskapet er oppført med 79 ansatte på Forvalt.no. Det ble meldt konkurs tirsdag 13. september.

Publisert Sist oppdatert

- Det er nesten ingen eiendeler i selskapet, så det er ingen substans å drive videre med. Derfor blir alle ansatte sagt opp. Tallet jeg foreløpig har fått oppgitt, er 55 ansatte, sier bobestyrer Per Karsten Wahl til AT.no.

Det konkursrammede selskapet har leid inn 40 vogntog fra Fegmat AS, opplyser bobestreren. Disse blir levert tilbake til Fegmat. Dette selskapet har samme styreleder, daglig leder og forretningsadresse som selskapet som er konkurs.

Flere Redline-selskaper

Redline Auto Frakt AS er et selskap som fortsatt drives på samme forretingsadresse som Redline Int Thermo AS på Lierstranda i Buskerud. Dette ble stiftet 28. september 2015.

Redline AS er et annet aksjeselskap med samme foretningsadresse. Dette ble stiftet 8. februar 2016.

Alle tre ovennevnte selskap er oppført med samme daglige leder og styreleder hos Forvalt.no, nettsted for firma- og regnskapsinformasjon.

Tidligere rettssak

Redline Int Thermo ble dømt tidligere i år for 148 brudd på kjøre- og hviletidsbestemmelsene på bare to måneder.

De 148 forholdene stammer fra en periode på bare to måneder i oktober og november 2013, og endte i rettssystemet fordi Redline nektet å godta forelegg fra politiet i Søndre Buskerud på 1.250.000 kroner. I retten la politiet ned påstand om en bot på 1.500.000 kroner pluss saksomkostninger.