Nå kommer DAF og Iveco under samme tak hos Autonor i Råde. Selvfølgelig blir det noe overlapping, men også et supplerende tilbud til kundene.
Nå kommer DAF og Iveco under samme tak hos Autonor i Råde. Selvfølgelig blir det noe overlapping, men også et supplerende tilbud til kundene.

DAF og Iveco under samme tak i Råde

DAF-importør Autonor Import AS i Råde blir nå også Iveco-forhandler for Østfold.

Publisert Sist oppdatert

Autonor Import AS holder til i nybygd anlegg i Langøyveien 3 i Råde, eies av Autonor AS og importerer også SsangYong og Chevrolet. Selskapet har lang erfaring i bilbransjen.

Som en naturlig konsekvens av samarbeidet vil Iveco Norge AS med virkning fra 28. februar legge ned avdelingen på Iseveien 9 i Sarpsborg.

Rekrutterer flere medarbeidere

Autonor Gruppen har idag 45 medarbeidere, og er i full gang med å rekruttere flere for å håndtere den nye Iveco-aktiviteten i Råde. Den vil omfatte salg av nye og brukte biler, reservedeler og service.

Iveco får en god lokalisering i Autonor’s nye hovedkvarter i Råde som ligger rett ved E6, er på 5400 m2 og har showroom, reservedelslager, importavdeling og person- og lastbilverksted med tre 26 meter lange smøre- og reparasjonsgraver. Det har 4-tonns traverskran, dedikert hall til EU-kontroll, samt egen smie til håndtering av tungt utstyr.

Store muligheter i samarbeidet

Adm. direktør Kai V. Abrahamsen hos Autonor AS ser store muligheter i samarbeidet med Iveco, og gleder seg til den økte aktiviteten som tilføres virksomheten. Ivecos store modellprogram blir et meget godt supplement til våre eksisterende merker, og vi får et enda større utvalg som våre kunder kan velge blant. Iveco Daily programmet er et helt nytt segment Abrahamsen gleder seg til å arbeide med.

Lars Beck fra Iveco North Europe & Baltics har store forventninger til samarbeidet, og peker på at man nå får en meget profesjonell samarbeidspartner som har lang erfaring i det markedet Iveco opererer i. .