Lokalene til Huser Entreprenør AS er i denne bygningen.
Lokalene til Huser Entreprenør AS er i denne bygningen.

Brann hos Huser Entreprenør

Brann i lokalene til Huser Entreprenør i Gjerdrum i Akershus.

Publisert

Politiet har lagt ut bilde på Twitter av brannen som rammet entreprenøren mandag 11. februar. Det er usikkert hvor mye som vil gå tapt i brannen.

- Det er kontorlokalene våre det brenner i. Alle er i sikkerhet og har det bra. Det er det som er viktig, sier Haakon Hans Huser i Huser Entreprenør i Gjerdrum i Akershus.

Han var naturligvis veldig opptatt da AT.no kom i kontakt med han, og kunne ikke svare på om det er mulig å redde deler av bygget.

Politiets innsatsleder, Roy Alkvist, sier til Romerikes Blad at det er en driftsbygning med blant annet kontorer som har brent.

- Det er snakk om en del verdier som har gått tapt. Det er stor bygningsmasse og kontordelen har store verdier, sier innsatslederen.

Huser Entreprenør ble etablert av Halvard Huser i 1968. Fra oppstarten med blant annet bakkeplanering i hjembygda Gjerdrum og frem til i dag, har firmaet utviklet seg til å bli en solid maskinentreprenør med 40 ansatte. Selskapet har en selveid maskinpark av gravemaskiner, dozere, hjullastere, dumpere og annet utstyr.

Historisk har selskapet utført oppdrag i hele Norge, men satser i dag primært mot Østlandsområdet. Flest oppdrag er for offentlige byggherrer som Statens vegvesen, Bane Nor og kommuner. I tillegg kommer private tiltakshavere og andre entreprenører.